• Nieuw
Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm
search
  • Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm

Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm

€ 30,00
Inclusief belasting

Edelsteen boompje Tijgeroog ca. 18 cm uit Zuid-Afrika, deze steen weegt 250 gram en is 18 cm groot

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Edelsteen Boompje Tijgeroog ca. 18 cm

Dit prachtige edelsteenboompje van tijgeroog, afkomstig uit Zuid-Afrika, is een indrukwekkend decoratief stuk dat niet alleen visueel betovert, maar ook krachtige energetische voordelen biedt. Het boompje weegt 250 gram en heeft een hoogte van 18 cm. Tijgeroog is een beschermende steen die bekendstaat om zijn vermogen om inzicht en zelfbewustzijn te bevorderen.

De werking van Tijgeroog

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Tijgeroog is een krachtige steen die beschermt en inzicht geeft. Hij helpt je om bewuster en doelgerichter door het leven te gaan. Deze steen is bijzonder geschikt voor situaties waarin je meer overzicht nodig hebt, zoals bij studie of werk, omdat hij helpt om informatie te integreren en helderheid te scheppen in complexe situaties.

Daarnaast versterkt tijgeroog het zelfvertrouwen en moed, en helpt het bij het oplossen van interne conflicten. Het is een uitstekende steen voor wie besluiteloosheid, twijfels of verlegenheid ervaart, omdat tijgeroog je in staat stelt om met meer vertrouwen beslissingen te nemen en jezelf uit te drukken.

Fysieke Eigenschappen

Tijgeroog heeft een kalmerend effect op angsten en fobieën, en helpt om mentale blokkades op te heffen. De beschermende energie van deze steen zorgt ervoor dat je je veiliger voelt en angsten beter kunt beheersen. Het edelsteenboompje van tijgeroog is een krachtig symbool van bescherming, groei en innerlijke kracht.

Geologische Oorsprong

Tijgeroog wordt gewonnen in Zuid-Afrika, een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige en krachtige stenen. Dit edelsteenboompje is met zorg vervaardigd om de natuurlijke energie van tijgeroog te versterken, en het vormt een prachtige toevoeging aan elk interieur of spirituele ruimte.

Disclaimer

Hoewel tijgeroog talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg dit Edelsteen Boompje Tijgeroog ca. 18 cm toe aan je collectie en ervaar de krachtige, beschermende en inzicht gevende energie van deze steen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, emotionele balans, of gewoon een prachtig decoratief object, dit tijgeroog boompje biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van tijgeroog je leven verrijken!

8718561217592
24 Items