Kwarts geel/bruin gekristaliseerd ruw stuk nr.01
search
  • Kwarts geel/bruin gekristaliseerd ruw stuk nr.01
  • Kwarts geel/bruin gekristaliseerd ruw stuk nr.01
  • Kwarts geel/bruin gekristaliseerd ruw stuk nr.01
  • Kwarts geel/bruin gekristaliseerd ruw stuk nr.01

Kwarts geel/bruin gekristaliseerd ruw stuk nr.01

€ 222,80
Inclusief belasting

Prachtig gekristalliseerd ruw stuk geelbruine Kwarts (Bergkristal) uit Marokko, 12,5 cm in formaat en 557 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kwarts geel/bruin gekristaliseerd ruw stuk nr.01 kopen 

Bijzonder mooi gekristalliseerd stuk van de half-edelsteen Bergkristal. Deze ruwe edelsteen is 557 gram en is 12,5 x 12 x 5,5 cm. De vindplaats van deze Bergkristal is Marokko. Prachtig Bergkristal mineraal om bijvoorbeeld mee te mediteren of te gebruiken als centerstuk in je kristalgrid. Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van de ruwe Bergkristal 

Ruwe bergkristal uit Marokko heeft een breed scala aan mogelijke effecten, zowel fysiek als spiritueel. Bergkristal staat bekend om zijn krachtige energie en kan helpen bij het verhogen van de vitaliteit en energieniveaus. Het kan een gevoel van helderheid en alertheid bevorderen, waardoor je meer energie hebt om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Deze steen kan helpen bij het bevorderen van spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij het openen van hogere energiecentra, zoals het kruinchakra, en het versterken van de verbinding met hogere spirituele rijken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze ruwe Bergkristal perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de energie en spirituele bewustwording die de Bergkristal edelsteen te bieden heeft? Bestel deze ruwe Bergkristal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210371
1 Item