• Nieuw
Amethist Brazilië ruw cut base nr.20
search
  • Amethist Brazilië ruw cut base nr.20
  • Amethist Brazilië ruw cut base nr.20
  • Amethist Brazilië ruw cut base nr.20
  • Amethist Brazilië ruw cut base nr.20

Amethist Brazilië ruw cut base nr.20

€ 82,50
Inclusief belasting

Amethist Brazilië ruw cut base nr.20 uit Brazilië, deze steen weegt 1,05 kg en is 13 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Amethist Brazilië Ruw Cut Base nr.20

Amethist Brazilië Ruw Cut Base nr.20 is een prachtig exemplaar van een van de meest populaire edelstenen ter wereld. Met een gewicht van 1,05 kg en een hoogte van 13 cm, is deze steen niet alleen visueel indrukwekkend met zijn rijke paarse kleur, maar biedt hij ook tal van spirituele en emotionele voordelen. Amethist is, samen met bergkristal en roze kwarts, een van de bekendste en meest gewaardeerde stenen vanwege zijn rustgevende en balancerende eigenschappen.

De werking van Amethist

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Amethist staat bekend om zijn vermogen om kalmte en rust te bevorderen, wat bijdraagt aan ontspanning en innerlijke harmonie. De paarse kristallen van de steen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar helpen ook bij het helder maken van je gedachten en het vergroten van zelfinzicht. Amethist stimuleert eerlijkheid tegenover jezelf, waardoor je slechte gewoontes en verslavingen kunt erkennen en achter je kunt laten. Het helpt ook bij het verwerken van emoties zoals verdriet, boosheid en trauma's, en biedt emotionele verlichting.

Daarnaast bevordert amethist spirituele groei en helpt het je om dieper in contact te komen met je spirituele zelf. Het wordt veel gebruikt in meditatie en spirituele praktijken om balans en helderheid te brengen.

Fysieke Eigenschappen en Therapeutische Toepassingen

Amethist wordt vaak gebruikt in edelstenentherapie vanwege zijn veelzijdige voordelen. De steen staat erom bekend dat het helpt bij het verlichten van migraine en andere vormen van hoofdpijn, en kan bijdragen aan een diepere, meer ontspannen slaap. Het vermindert stress en helpt bij het loslaten van negatieve energie, wat het een ideale steen maakt voor wie op zoek is naar rust en ontspanning in het dagelijks leven.

Geologische Oorsprong

Dit specifieke amethiststuk komt uit Brazilië, een regio die wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige amethistkristallen. De "cut base" van de steen zorgt ervoor dat hij stabiel en stevig staat, wat hem geschikt maakt om tentoon te stellen als decoratief object. De rijke, paarse kleur en natuurlijke afwerking maken dit stuk tot een bijzondere toevoeging aan elke collectie.

Disclaimer

Hoewel amethist talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Amethist Brazilië Ruw Cut Base nr.20 toe aan je collectie en ervaar de kalmerende en helende energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar spirituele ondersteuning, emotionele balans of een decoratief object, deze amethist biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de krachtige energie van amethist je leven verrijken!

8718561215994
1 Item