Amethist Brazilië A ruw nr- 34
search
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 34
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 34
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 34
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 34

Amethist Brazilië A ruw nr. 34

€ 118,00
Inclusief belasting

Gekristalliseerd stuk ruwe Amethist uit Brazilië. Dit stuk is 18 cm en 2,06 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist gekristalliseerd nr.34 kopen

Prachtig donker paarse gekristalliseerd stuk Amethist, de vindplaats is Brazilië. Het stuk is 18 x 14 x 7 cm en 2,06 kilo in gewicht. Hij heeft een mooie dieppaarse kleur.

De werking van de Amethist gekristalliseerd nr.34

Amethist uit Brazilië staat bekend om zijn prachtige kristalvorming en wordt gewaardeerd vanwege zijn spirituele en helende eigenschappen. De kristallen uit Brazilië hebben vaak een diepe paarse kleur en worden beschouwd als krachtige symbolen van helderheid en rust. Amethist uit Brazilië kan een kalmerende energie hebben die kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust. Het wordt ook geassocieerd met het zuiveren van de geest en het stimuleren van spirituele groei.

Deze specifieke variant van amethist wordt vaak gebruikt tijdens meditatie vanwege de vermeende eigenschap om de geest te verhelderen en de intuïtie te versterken. Het wordt gezien als een steen die negatieve energieën kan afweren en positieve vibes in huis kan brengen. De combinatie van de prachtige kristalvorming en de potentiële helende krachten maken amethist uit Brazilië een geliefd en waardevol mineraal.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist gekristalliseerd nr.34 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de helderheid en kalmte die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de ruwe Amethist dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200877
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
2
06
Kleur
Paars
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
06 kilo.
Gekristalliseerd stuk ruwe Amethist uit Brazilië. Dit stuk is 18 cm en 2