Amethist Maraba spits ruw nr. 1327
search
  • Amethist Maraba spits ruw nr. 1327
  • Amethist Maraba spits ruw nr. 1327
  • Amethist Maraba spits ruw nr. 1327
  • Amethist Maraba spits ruw nr. 1327

Amethist Maraba spits ruw nr. 1327

€ 112,00
Inclusief belasting

Een bijzondere Amethist punt uit Brazilië. De lengte is  17 cm met een gewicht van 621 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist Maraba spits ruw nr. 1327 kopen

Zeer bijzonder punt van Amethist, die op zichzelf staand op moedergesteente is gekristalliseerd. De grote punten met lange wortels zijn kenmerkend voor deze soort. Dit unieke stuk heeft afmetingen van 17 x 5 x 4,5 cm en weegt 621 gram. De vindplaats van deze Amethist is Maraba in Brazilië. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Amethist

Maraba amethist, een prachtige variëteit van amethist afkomstig uit de regio Maraba in Brazilië, staat bekend om zijn diepe, rijke paarse kleur en sterke spirituele eigenschappen. Deze edelsteen wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn vermogen om innerlijke rust, spirituele groei en emotioneel welzijn te bevorderen. De spirituele werking van maraba amethist is krachtig en veelzijdig. Een van de belangrijkste eigenschappen is dat het helpt bij het openen en activeren van het derde oog en de kruinchakra, waardoor het intuïtieve vermogens en spiritueel bewustzijn versterkt. Dit maakt het een ideale steen voor meditatie, omdat het helpt om een diepe, kalme staat van bewustzijn te bereiken en verbinding te maken met hogere niveaus van wijsheid en inzicht. Maraba amethist is ook bekend om zijn beschermende en zuiverende eigenschappen. Het creëert een beschermend veld van licht om de drager heen, dat negatieve energieën en schadelijke invloeden afweert. Dit maakt het een uitstekende steen om bij je te dragen in stressvolle of uitdagende situaties, omdat het helpt om je energieveld schoon en positief te houden.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist Maraba spits perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de diepe staat van bewustzijn of inzichten die Amethist jou te bieden heeft? Bestel de Amethist Maraba spits dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de halfedelsteen jou extra steun biedt.

8718561210470
1 Item