Bariet blauw - honing A ruw nr- 05
search
  • Bariet blauw - honing A ruw nr- 05
  • Bariet blauw - honing A ruw nr- 05
  • Bariet blauw - honing A ruw nr- 05
  • Bariet blauw - honing A ruw nr- 05

Bariet blauw / honing A ruw nr. 05

€ 195,00
Inclusief belasting

Ruw stukje half-edelsteen Bariet in honing/blauwe kleur, 256 gram en 7,5 cm lang. Vindplaats van deze Bariet is Marokko, deze soort is zeldzaam.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bariet blauw honing nr.5 kopen

Prachtige zeldzame stukje ruwe Bariet blauw honing, deze komt uit Marokko. Deze half-edelsteen is 256 gram en 7,5 x 10 x 6 cm en heeft bijzondere kristallen en kleur.

De werking van de Bariet blauw honing nr.5

Blauwe bariet, een variëteit van het mineraal bariet, wordt voornamelijk gewaardeerd om zijn esthetische en spirituele eigenschappen. Communicatie: Blauwe bariet wordt vaak geassocieerd met het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Het wordt verondersteld om te helpen bij het duidelijk en effectief overbrengen van gedachten en ideeën. Verhoogde Intuïtie: Dit mineraal wordt verondersteld de intuïtie te versterken, wat kan bijdragen aan een dieper inzicht en grotere helderheid van denken. Emotionele Balans: Blauwe bariet wordt gebruikt voor het bereiken van emotionele stabiliteit en het verminderen van stress en angst.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Bariet blauw perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de intuïtie en inzicht die deze Bariet te bieden heeft? Bestel de ruwe Bariet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561199515
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bariet
Gewicht
0
256
Kleur
Blauw
Herkomst
Marokko
Omschrijving
5 cm lang. Vindplaats van deze Bariet is Marokko
256 gram en 7
Ruw stukje half-edelsteen Bariet in honing/blauwe kleur
deze soort is zeldzaam.