Amethist Brazilië A ruw nr- 32
search
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 32
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 32
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 32
  • Amethist Brazilië A ruw nr- 32

Amethist Brazilië A ruw nr. 32

€ 132,00
Inclusief belasting

Gekristalliseerd stuk ruwe Amethist uit Brazilië. Dit stuk is 23 cm en 2,31 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist gekristalliseerd nr.32 kopen

Prachtig gekristalliseerd stuk Amethist, de vindplaats is Brazilië. Het stuk is 23 x 14 x 7 cm en 2,31 kilo in gewicht. Hij heeft een mooie dieppaarse kleur.

De werking van de Amethist gekristalliseerd nr.32

Amethist heeft een kalmerende kracht, een balsem voor de ziel. Ze nodigt uit tot meditatie en reflectie, en helpt ons om innerlijke vrede te vinden. Als je haar vasthoudt, voel je een diepe connectie met de aarde. Als je haar vasthoudt, voel je een diepe connectie met de spirituele wereld, als een zachte omhelzing van het goddelijke. Deze prachtige steen straalt schoonheid uit, en haar energie is als een bron van troost en inspiratie. Amethist is meer dan zomaar een kristal; ze is een poëtische uitdrukking van de wonderen van de aarde, een herinnering aan de diepe verbinding tussen de mens en de natuur. Haar schoonheid en kracht raken het hart en verheffen de ziel.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist gekristalliseerd nr.32 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de reflectie en vrede die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel de Amethist dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200853
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
2
31
Kleur
Paars
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
31 kilo.
Gekristalliseerd stuk ruwe Amethist uit Brazilië. Dit stuk is 23 cm en 2