Agaat dendriet Feng shui vlam nr.03
search
  • Agaat dendriet Feng shui vlam nr.03
  • Agaat dendriet Feng shui vlam nr.03
  • Agaat dendriet Feng shui vlam nr.03
  • Agaat dendriet Feng shui vlam nr.03

Agaat dendriet Feng shui vlam nr.03

€ 91,50
Inclusief belasting

Gepolijst vlam van Agaat dendriet afkomstig uit Madagaskar. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Agaat dendriet Feng shui vlam nr.03 kopen 

Agaat dendriet vlam van 7,5 x 6,5 x 11 cm en weegt ca. 607 gram. Het stuk is afkomstig uit Madagaskar. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Agaat dendriet

Agaat dendriet heeft een diepgaande werking die zowel fysieke als spirituele aspecten omvat en staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Deze edelsteen kan een gevoel van veiligheid en stabiliteit bieden, terwijl hij helpt bij het afweren van negatieve energieën en invloeden, wat leidt tot een verhoogde gemoedsrust en geborgenheid. Bovendien kan agaat dendriet je creatieve talenten stimuleren en je helpen jezelf op een authentieke manier uit te drukken. Het biedt inspiratie en helpt creatieve blokkades op te heffen, waardoor je vrijer kunt denken en creëren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze vlam perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en geborgenheid die de dendriet Agaat edelsteen te bieden heeft? Bestel vlam nr.03 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216120
1 Item