Septarie sculptuur nr-04
search
  • Septarie sculptuur nr-04
  • Septarie sculptuur nr-04
  • Septarie sculptuur nr-04
  • Septarie sculptuur nr-04

Septarie sculptuur nr.04

€ 85,00
Inclusief belasting

Compleet handgepolijste Septarie edelsteen sculptuur van 10 cm hoog en 600 gram. Vindplaats Madagaskar. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Septarie sculptuur nr.4 kopen 

Sculptuur van de half-edelsteen Septarie (septaria), deze is 10 x 6 x 4 cm en het gewicht is 600 gram. De vindplaats van deze Septarie is Madagaskar. Je ontvangt het stuk op de foto. Prachtig om bijvoorbeeld als decoratie neer te zetten in je woning of praktijkruimte.

De werking van de Septarie edelsteen sculptuur

Aarding: Septarie wordt beschouwd als een aardende steen, wat betekent dat het kan helpen om je te verbinden met de energieën van de aarde. Dit kan nuttig zijn voor mensen die behoefte hebben aan meer stabiliteit en gegrondheid in hun spirituele praktijken. Creativiteit en Expressie: De unieke patronen en structuren binnen septarie kunnen creativiteit en expressie stimuleren. Het kan je helpen je artistieke vermogens te ontwikkelen en inspiratie te vinden. Emotionele Balans: Septarie wordt soms gezien als een steen die kan helpen bij het balanceren van emotionele energieën. Het kan je helpen om emotionele blokkades te doorbreken en harmonie in je emoties te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Septarie sculptuur perfect bij jouw inrichting of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de gegrondheid en creatieve expressie die de Septarie te bieden heeft? Bestel deze Septarie dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561202161
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Septarie
Gewicht
0
600
Kleur
Bruin / geel
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Compleet handgepolijste Septarie edelsteen sculptuur van 10 cm hoog en 600 gram. Vindplaats Madagaskar.