Rhodoniet sculptuur 800 - 900 gram
search
  • Rhodoniet sculptuur 800 - 900 gram
  • Rhodoniet sculptuur 800 - 900 gram
  • Rhodoniet sculptuur 800 - 900 gram
  • Rhodoniet sculptuur 800 - 900 gram

Rhodoniet sculptuur 800 - 900 gram

€ 97,40
Inclusief belasting

Glad gepolijst sculptuur van Rhodoniet. Het stuk weegt 800 – 900 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Rhodoniet sculptuur 800 - 900 gram kopen 

Glad gepolijst sculptuur van Rhodoniet. Het stuk weegt 800 – 900 gram. De vindplaats is Madagaskar. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s. 

De werking van Rhodoniet 

Rhodoniet is een uitstekende steen om in te zetten bij verwondingen. Het mineraal heeft een kalmerende werking en kan je helpen om het hoofd koel te houden in bedreigende situaties. Rhodoniet kan ook goed ingezet worden bij ruzies en conflicten, omdat de steen je vergevingsgezind maakt en kan zorgen voor wederzijds begrip. Rhodoniet vermindert wrok, paniek, angst, verwarring en ergernissen. Ook vermindert hij de zelfvernietigingsdrang en kan helpen tegen verslavingen en woede-uitbarstingen. Rhodoniet heeft een heilzame werking bij wonden, insectenbeten en maagzweren. De steen stimuleert je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel op geestelijk als op fysiek niveau. Het mineraal Rhodoniet heeft een positieve werking op het hart, de spieren, het gehoor, de botten, de bloedsomloop en het auto/immuunsysteem. Hij bevordert vriendschap en verzoening.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit gepolijste sculptuurtje perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de kalmte en vriendschap die de Rhodoniet te bieden heeft? Bestel het sculptuur van 800 tot 900 gram direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

3563
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Rhodoniet
Gewicht
0
8
Kleur
Roze / zwart
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Glad gepolijst sculptuur van Rhodoniet. Het stuk weegt 800 – 900 gram.