Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur 6-8 cm
search
  • Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur 6-8 cm
  • Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur 6-8 cm
  • Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur 6-8 cm
  • Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur 6-8 cm

Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur 6-8 cm

€ 43,00
Inclusief belasting

Een kleine sculptuur van sneeuwvlokobsidiaan uit Mexico. 6-8 cm hoog en ca. 335 gram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De sculptuur Obsidiaan sneeuwvlok 6-8 cm kopen 

Een leuke handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Obsidiaan sneeuwvlok, hij is ca. 6 tot 8 cm hoog en ca. 335 gram. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto in vorm en kleur, elke steen is uniek! De genoemde maten zijn bij benadering.

De werking van de gepolijste Obsidiaan sneeuwvlok 

Een sculptuur van obsidiaan sneeuwvlok uit Mexico heeft verschillende spirituele eigenschappen die kunnen bijdragen aan bescherming, inzicht en spirituele groei. Obsidiaan sneeuwvlok staat bekend als een krachtige beschermende steen die negatieve energieën afweert en je aura zuivert van ongewenste invloeden. Het kan helpen om je te beschermen tegen psychische aanvallen, negatieve emoties en externe negativiteit. Deze steen moedigt introspectie en zelfreflectie aan, waardoor je dieper in jezelf kunt kijken en verborgen emoties en gedachten kunt verkennen. Het kan helpen om verborgen patronen en blokkades in jezelf te ontdekken en ze te transformeren. Obsidiaan sneeuwvlok wordt vaak gebruikt als een hulpmiddel voor spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen om je te verbinden met hogere spirituele energieën en je te begeleiden op je spirituele pad. Het kan ook helpen om spirituele inzichten te verkrijgen en je intuïtie te versterken. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zelfreflectie en spirituele groei die de Obsidiaan sneeuwvlok edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Obsidiaan sneeuwvlok sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075949
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
335
Kleur
Wit / zwart
Herkomst
Mexico
Omschrijving
Een kleine sculptuur van sneeuwvlokobsidiaan uit Mexico. 6-8 cm hoog en ca. 335 gram.