Tijgeroog sterrenbeeld armband - Tweelingen
search
  • Tijgeroog sterrenbeeld armband - Tweelingen
  • Tijgeroog sterrenbeeld armband - Tweelingen
  • Tijgeroog sterrenbeeld armband - Tweelingen
  • Tijgeroog sterrenbeeld armband - Tweelingen

Tijgeroog sterrenbeeld armband - Tweelingen

€ 12,50
Inclusief belasting

Kralenarmband van Tijgeroog voor het sterrenbeeld Tweelingen, 16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sterrenbeeld armband Tijgeroog - Tweelingen kopen 

Leuke armband van 16 cm lang van de half-edelsteen Tijgeroog. De armband is 16 cm lang met 8 mm kralen, en is geregen op elastiek. De Tijgeroog wordt gebruikt voor het sterrenbeeld Tweelingen. Maak je outfit af met deze prachtige armband!

De werking van de Tijgeroog armband

Een armband met tijgeroog, specifiek ontworpen voor het sterrenbeeld Tweelingen, kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de eigenschappen van deze steen en de kenmerken van het Tweelingen sterrenbeeld.

Focus en concentratie: Tweelingen hebben vaak een actieve geest die gemakkelijk afgeleid kan worden. Tijgeroog staat bekend om zijn vermogen om de geest te kalmeren en concentratie te bevorderen. Het kan Tweelingen helpen om zich te concentreren op taken en doelen, en om helder te denken zonder afgeleid te worden.

Besluitvaardigheid: Tweelingen kunnen soms moeite hebben met het nemen van beslissingen vanwege hun dualistische aard en hun neiging om alle opties te overwegen. Tijgeroog kan helpen bij het bevorderen van besluitvaardigheid door het stimuleren van zelfvertrouwen en intuïtie. Het kan Tweelingen helpen om met meer vertrouwen beslissingen te nemen en om hun instincten te volgen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Tijgeroog armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de intuïtie en concentratie die de Tijgeroog edelsteen te bieden heeft? Bestel deze leuke armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198174
93 Items

Datasheet

Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0
015
Kleur
Bruin
Omschrijving
16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.
Kralenarmband van Tijgeroog voor het sterrenbeeld Tweelingen