Aventurijn groen fashion kralenarmband met bedel
search
  • Aventurijn groen fashion kralenarmband met bedel
  • Aventurijn groen fashion kralenarmband met bedel
  • Aventurijn groen fashion kralenarmband met bedel
  • Aventurijn groen fashion kralenarmband met bedel
  • Aventurijn groen fashion kralenarmband met bedel

Aventurijn groen fashion kralenarmband met bedel

€ 14,30
Inclusief belasting

Modieuze armband van de halfedelsteen Aventurijn met kralen van 10 mm dik, zilverkleurige details en een bedeltje. De armband is 17 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De fashion kralenarmband Aventurijn groen met bedel kopen

Mooi modieuze kralenarmband met een lengte van 17 cm. Het armband bestaat uit kralen van de edelsteen Aventurijn afgewisseld met metalen details en afgewerkt met een los te haken bedeltje. De kralen zijn op elastiek geregen.

De werking van Aventurijn groen

Groene Aventurijn is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen. Velen zien hem als een gelukssteen. Aventurijn Groen kan je helpen om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. De halfedelsteen bevordert blijdschap, optimisme, levenskracht en zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft. Aventurijn groen kan worden ingezet bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte. Ook repareert hij cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. De steen kan een gunstige invloed hebben op baby's en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Hij heeft een heilzame werking bij eczeem, neusbloedingen, haartuitval en acne. Aventurijn Groen heeft een positieve werking op de bloedsomloop. Goed om te weten: Als er gesproken wordt van Aventurijn wordt er eigenlijk altijd Groene Aventurijn bedoeld.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de fashion kralenarmband Aventurijn perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan blijdschap en zelfvertrouwen die Aventurijn jou te bieden heeft? Bestel de fashion kralenarmband Aventurijn direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718226693662
21 Items

Datasheet

Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0
04
Kleur
Groen
Omschrijving
Fashion armband
kralen van 10 mm dik en de armband is 17 cm lang.
nr. 19 Aventurijn
Werking
Modieuze armband van ronde edelsteen kralen
zilverkleurige details en een bedeltje.