Mokaiet kralenarmband 4 mm
search
  • Mokaiet kralenarmband 4 mm
  • Mokaiet kralenarmband 4 mm
  • Mokaiet kralenarmband 4 mm
  • Mokaiet kralenarmband 4 mm
  • Mokaiet kralenarmband 4 mm

Mokaiet kralenarmband 4 mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Mokaiet, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Mokaiet kopen

Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Mokaiet en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van Mokaiet

Mokaiet is een jaspis soort en is daarom ook bekend als Mokaiet Jaspis. Hij activeert aspecten van het genetische geheugen en kan je helpen bewust te worden van de erfenis hiervan waardoor je ongezonde patronen van voorouders kunt doorbreken. Mokaiet kan je helpen bij het communiceren op telepathisch niveau met bijvoorbeeld dieren of je ongeboren kindje. Hij helpt je om weer elektromagnetische energieën van de aarde aan te voelen en die samen te laten vloeien met je eigen energie. Mokaiet bevordert je behoefte aan afwisseling en maakt je avontuurlijk en flexibel. Doordat hij je helpt om oude traumatische ervaringen te verwerken geeft hij je rust en balans. Mokaiet zuivert het bloed en bevordert de genezing van wondjes.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Kralenarmband 4 mm Mokaiet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte avontuur en flexibiliteit die de Mokaiet halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de Kralenarmband Mokaiet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074355
118 Items

Datasheet

Edelsteen
Mokaiet
Gewicht
0.006
Kleur
Geel / rood/ bruin
Omschrijving
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Mokaiet
geregen op elastiek.