Amazoniet kralenarmband 4 mm
search
  • Amazoniet kralenarmband 4 mm
  • Amazoniet kralenarmband 4 mm
  • Amazoniet kralenarmband 4 mm
  • Amazoniet kralenarmband 4 mm
  • Amazoniet kralenarmband 4 mm

Amazoniet kralenarmband 4 mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Amazoniet edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Amazoniet kopen

Mooi kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Amazoniet en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van Amazoniet

Amazoniet (ook wel Amazonesteen genoemd) is een edelsteen die evenwicht brengt en balans. De steen bevordert harmonie met jezelf en tussen mensen en is daarom zeer geschikt om te gebruiken bij het oplossen van conflicten. Amazoniet helpt je om je eigen waarheid onder ogen te zien en daarbij je woorden in daden om te zetten. Het mineraal helpt je om angsten voor confrontaties en oordelen te overwinnen en brengt evenwicht bij stemmingswisselingen, verdriet, angst en trauma’s. Amazoniet versterkt de wil, zet je weer in je eigen kracht, heeft een positieve werking op stofwisseling, de huid, tanden en je intuïtie. Tevens ondersteunt hij bij herstel van allerlei lichamelijke aandoeningen. Het mineraal Amazoniet kan helpen bij het verminderen van stemmingswisselingen, negatieve energie, elektromagnetische straling, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, rouw, calciumtekort en weerstand.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Kralenarmband 4 mm Amazoniet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan evenwicht en balans die Amazoniet jou te bieden heeft? Bestel de Kralenarmband Amazoniet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074133
364 Items

Datasheet

Edelsteen
Amazoniet
Gewicht
0.006
Kleur
Groen
Omschrijving
Amazoniet edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen
geregen op elastiek.