Carneool sterrenbeeld armband - Maagd
search
  • Carneool sterrenbeeld armband - Maagd
  • Carneool sterrenbeeld armband - Maagd
  • Carneool sterrenbeeld armband - Maagd
  • Carneool sterrenbeeld armband - Maagd

Carneool sterrenbeeld armband - Maagd

€ 12,50
Inclusief belasting

Kralenarmband van Carneool voor het sterrenbeeld Maagd, 16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sterrenbeeld armband Carneool - Maagd kopen 

Leuke armband van 16 cm lang van de half-edelsteen Carneool. De armband is 16 cm lang met 8 mm kralen, en is geregen op elastiek. De Carneool wordt gebruikt voor het sterrenbeeld Maagd. Maak je outfit af met deze prachtige armband!

De werking van de Carneool armband

en armband met carneool, specifiek ontworpen voor het sterrenbeeld Maagd, kan verschillende positieve effecten hebben vanwege de eigenschappen van deze steen en de kenmerken van het Maagd sterrenbeeld.

Energie en vitaliteit: Maagden staan ​​bekend om hun harde werk en toewijding, maar soms kunnen ze te veel van zichzelf vragen en uitgeput raken. Carneool staat bekend om zijn energieke en revitaliserende eigenschappen, wat Maagden kan helpen om hun vitaliteit en levenslust te vergroten. Het kan hen helpen om vermoeidheid te verminderen en hun natuurlijke energiestroom te stimuleren.

Zelfvertrouwen: Maagden hebben vaak een kritische innerlijke stem en kunnen twijfelen aan zichzelf en hun capaciteiten. Carneool kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en zelfacceptatie door het stimuleren van positieve energie en optimisme. Het kan Maagden aanmoedigen om te geloven in zichzelf en hun vaardigheden, waardoor ze meer moed en vastberadenheid krijgen in alles wat ze doen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Carneool armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de energie en het zelfvertrouwen die de Carneool edelsteen te bieden heeft? Bestel deze leuke armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561198198
94 Items

Datasheet

Edelsteen
Carneool
Gewicht
0
015
Kleur
Oranje
Omschrijving
16 cm lang op elastiek met 8 mm kralen.
Kralenarmband van Carneool voor het sterrenbeeld Maagd