Agaat boom kralenarmband 4 mm
search
  • Agaat boom kralenarmband 4 mm
  • Agaat boom kralenarmband 4 mm
  • Agaat boom kralenarmband 4 mm
  • Agaat boom kralenarmband 4 mm

Agaat boom kralenarmband 4 mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Agaat Boom edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Agaat boom kopen

Mooi kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Agaat Boom en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van Agaat Boom

Agaat Boom is erg geschikt om te gebruiken voor planten en bomen, omdat haar energie heel voedend is. Van Boom Agaat wordt gezegd dat hij aardend en kalmerend werkt. De steen werkt heilzaam bij bacteriële infecties en rugklachten die voortkomen uit confrontatie vermijdend gedrag. Hij kan je helpen om verslavingen en/of zelfdestructief gedrag te overwinnen die voortkomen uit angst om niet goed genoeg te zijn. Agaat Boom vermindert schuldgevoelens, schaamte, wrok en jaloezie. De steen bevordert kracht, stabiliteit, innerlijke rust en een nuchtere houding. Hij stimuleert zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, geborgenheid en een gevoel van veiligheid en bescherming. Ook heeft Agaat Boom een positieve invloed op het immuunsysteem.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Kralenarmband 4 mm Agaat boom perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan bescherming en hulp om bij jezelf te blijven die Agaat Boom jou te bieden heeft? Bestel de Kralenarmband 4 mm Agaat boom direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074157
142 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0.006
Kleur
Groen / wit
Omschrijving
Agaat Boom edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen
geregen op elastiek.