Amethistkralenarmband 4mm
search
  • Amethistkralenarmband 4mm
  • Amethistkralenarmband 4mm
  • Amethistkralenarmband 4mm
  • Amethistkralenarmband 4mm

Amethistkralenarmband 4mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Kralen armband van Amethist van 16 cm lang, met 4 mm kralen en geregen op elastiek. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De kralenarmband 4 mm Amethist kopen 

Een armband met 4 mm brede kralen van de half-edelsteen Amethist, hij is 16 cm lang en de kralen zijn geregen op elastiek. De vindplaats van deze Amethist is Brazilië. Let op, doe je armband af met handen wassen, slapen, sporten en douchen om het elastiek zo lang mogelijk goed te houden.

De werking van de Amethist kralenarmband 

Een armband van amethist kan verschillende werkingen hebben, afhankelijk van de overtuigingen en interpretaties binnen verschillende spirituele en alternatieve geneeskundige tradities. Amethist staat algemeen bekend om zijn kalmerende, beschermende en zuiverende eigenschappen.

Stressvermindering: Amethist staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt vaak gebruikt om stress en spanning te verminderen. Het kan helpen om een gevoel van innerlijke rust en kalmte te bevorderen, waardoor spanningen in het lichaam en de geest worden verminderd.

Bescherming tegen negatieve energie: Deze steen wordt geassocieerd met bescherming tegen negatieve energieën en entiteiten. Het wordt vaak gebruikt als een schild tegen negatieve invloeden en om de aura te zuiveren en te versterken.

Spirituele groei: Amethist kan ook worden gebruikt ter ondersteuning van spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij het openen van het derde oog chakra en het bevorderen van intuïtie, inzicht en spirituele helderheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Amethist armband perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en bewustwording die de Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Amethist armband dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079091
393 Items

Datasheet

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
01
Kleur
Paars
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
Kralen armband van Amethist van 16 cm lang
met 4 mm kralen en geregen op elastiek.