Turkoois kralenarmband 4 mm
search
  • Turkoois kralenarmband 4 mm
  • Turkoois kralenarmband 4 mm
  • Turkoois kralenarmband 4 mm
  • Turkoois kralenarmband 4 mm
  • Turkoois kralenarmband 4 mm

Turkoois kralenarmband 4 mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van de edelsteen Turkoois, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Turkoois kopen
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Turkoois en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van Turkoois kralenarmband
Turkoois heeft een positieve werking op de maag, de ogen en het immuunsysteem. Hij ontgift en bevordert de opname voedingsstoffen. Tevens brengt turkoois vertroosting en welzijn en werkt hij vitaliserend. Turkoois helpt tegen stemmingswisselingen, uitputting, paniekaanvallen, depressie en apathie. Hij werkt tegen negatieve straling of invloeden van buitenaf. Vermindert krampen en ontstekingen en werkt pijnstillend. Turkoois heeft een heilzame werking bij reuma, jicht en virusinfecties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online
Past deze Kralenarmband 4 mm Turkoois perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan de vertroosting en welzijn die de Turkoois halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de edelsteen kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074218
168 Items

Datasheet

Edelsteen
Turkoois
Gewicht
0
0055
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van de edelsteen Turkoois
geregen op elastiek.