Howliet wit kralenarmband 4 mm
search
  • Howliet wit kralenarmband 4 mm
  • Howliet wit kralenarmband 4 mm
  • Howliet wit kralenarmband 4 mm
  • Howliet wit kralenarmband 4 mm
  • Howliet wit kralenarmband 4 mm

Howliet wit kralenarmband 4 mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Howliet wit, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Howliet wit kopen

Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Howliet wit en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van Howliet wit

Het mineraal Howliet is wit met grijze aders maar wordt soms blauw geschilderd (niet te verwarren met turkoois). Het is een sterk aardende steen die je helpt om met beide benen op de grond te blijven staan. Howliet werkt heilzaam bij spanning en stress. Het mineraal helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Howliet ondersteunt het geheugen en helpt je bij het studeren, hij maakt je leergieriger. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Hij beschermt je tegen nachtmerries en geeft verlichting bij spanningshoofdpijn. Omdat Howliet een silicaat is, wordt gezegd dat het de botten, gewrichten, nagels en gebit kan versterken. Hij kan je ondersteunen bij slapeloosheid en nachtmerries en zou een heilzame werking hebben bij huidwondjes, huidirritaties en jeuk bij insectenbeten.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Kralenarmband 4 mm Howliet wit perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte om met beide benen op de grond te staan en wil je hulp om je creativiteit te bevorderen die de witte Howliet halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de Kralenarmband 4 mm Howliet wit direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074331
138 Items

Datasheet

Edelsteen
Howliet
Gewicht
0.006
Kleur
Wit
Omschrijving
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Howliet wit
geregen op elastiek.