Maansteen regenboog kralenarmband 4 mm
search
  • Maansteen regenboog kralenarmband 4 mm
  • Maansteen regenboog kralenarmband 4 mm
  • Maansteen regenboog kralenarmband 4 mm
  • Maansteen regenboog kralenarmband 4 mm

Maansteen regenboog kralenarmband 4 mm

€ 11,50
Inclusief belasting

Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Maansteen regenboog, geregen op elastiek.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Kralenarmband 4 mm Maansteen regenboog kopen

Mooi kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Maansteen regenboog en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.

De werking van Maansteen regenboog

Regenboog maansteen, ook wel witte Labradoriet genoemd, helpt je om met een bepaalde alertheid en mindfull te leven. De steen verbind je met het kosmische geheel waardoor je invoelingsvermogen en intuïtie versterkt worden. Regenboog maansteen helpt je om je dromen te herinneren en indrukken te verwerken. Door deze bewustwording zal je gezonder gaan leven. Van Regenboog maansteen wordt gezegd dat hij ondersteunt bij (pre) menstruale klachten en de overgang. Hij zou voor balans in het hormonale stelsel zorgen. Regenboogmaansteen werkt heilzaam bij slapeloosheid, zwaarlijvigheid, cellulitis en vochtophoping.  Regenboog maansteen kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Regenboog maansteen wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en helpt bij de ontwikkeling van mediamieke gave of helderziendheid. De steen kan goed ingezet worden als een vrouw zwanger wil worden of net bevallen is. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Kralenarmband 4 mm Maansteen regenboog perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte mindfullness en invoelingsvermogen die de Maansteen regenboog halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de Kralenarmband regenboogmaansteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561074348
125 Items

Datasheet

Edelsteen
Maansteen
Gewicht
0
0055
Kleur
Wit
Omschrijving
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Maansteen regenboog
geregen op elastiek.