Splitketting Maansteen wit smal
search
  • Splitketting Maansteen wit smal
  • Splitketting Maansteen wit smal
  • Splitketting Maansteen wit smal
  • Splitketting Maansteen wit smal
  • Splitketting Maansteen wit smal

Splitketting Maansteen wit smal

€ 8,50
Inclusief belasting

Smalle splitketting van Maansteen wit. De Maansteen wit splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De smalle Maansteen wit splitketting kopen
Smalle splitketting van Maansteen wit. De Maansteen wit splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm. De maansteen ketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurige sluiting.

De werking van Maansteen wit
Witte Maansteen staat voor vrouwelijkheid en heeft een sterke met de maan en de cycli. Het mineraal kan ervoor zorgen dat je meer open gaat staan voor impulsen en ingevingen. Maansteen wit heeft een positief effect op de organen, het hormoonstelsel, het bloed, de spijsvertering en de bloedvaten. Tevens ondersteund Maansteen wit de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. De steen kan ervoor zorgen dat je hormonale stelsel weer in balans komt. Witte Maansteen bevordert de opmerkzaamheid, alertheid en spirituele ontwikkeling. Het mineraal vermindert depressiviteit, slapeloosheid, slaapwandelen, maanziekten en (pre)menstruele klachten. Maansteen wit kan een kalmerend effect hebben op het gevoelsleven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze smalle ketting perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de alertheid en spirituele ontwikkeling die de Maansteen wit te bieden heeft? Bestel de splitketting direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

 

613
138 Items

Datasheet

Edelsteen
Maansteen
Gewicht
0
03
Kleur
Wit
Omschrijving
Splitketting Maansteen wit met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.