Lapis Lazuli stoere hanger aan koord
search
  • Lapis Lazuli stoere hanger aan koord
  • Lapis Lazuli stoere hanger aan koord
  • Lapis Lazuli stoere hanger aan koord
  • Lapis Lazuli stoere hanger aan koord

Lapis Lazuli stoere hanger aan koord

€ 15,00
Inclusief belasting

Handgepolijste hanger van Lapis Lazuli uit Afghanistan, deze is ca. 3,5 cm lang, wordt met koord geleverd. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Lapis Lazuli stoere hanger aan koord kopen

Gave hanger van de halfedelsteen Lapis Lazuli. De vindplaats van deze Lapis Lazuli is Afghanistan. Draag hem aan een koord of ketting, of stop hem in je broekzak om de Lapis energie altijd bij je te hebben. Let op! Hij kan afwijken van de foto, elke steen is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de hanger Lapis Lazuli

Een lapis lazuli hanger uit Afghanistan kan een breed scala aan werkingen hebben vanwege de unieke eigenschappen van deze steen. Lapis lazuli wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en verbinding. Het kan helpen om de intuïtie te versterken en een dieper begrip van spirituele waarheden te bevorderen. Het kan worden gebruikt tijdens meditatie om contact te maken met hogere spirituele dimensies en spirituele gidsen. Deze steen wordt vaak beschouwd als een symbool van wijsheid en waarheid. Het kan helpen om innerlijke wijsheid te ontsluiten en een dieper inzicht te krijgen in jezelf en de wereld om je heen. Het kan ook helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen en het nemen van wijze beslissingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze hanger van Lapis Lazuli helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de wijsheid en diepere inzichten die de Lapis Lazuli half-edelsteen te bieden heeft? Bestel de Lapis Lazuli edelsteenhanger dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209269
48 Items