Koraal zwart ketting -imitatie- met parels
search
  • Koraal zwart ketting -imitatie- met parels

Koraal zwart ketting (imitatie) met parels

€ 15,60
Inclusief belasting

Imitatie koraal ketting van 40 cm lang met zoetwaterparels ertussen, geregen aan een leren veter.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Ketting Koraal zwart (imitatie) met parels kopen 

Een ketting van 40 cm lang van imitatie koraal kralen en echte zoetwaterparels. Let op, het product dat je ontvangt kan afwijken van de foto qua kleur of vorm. Elke ketting is uniek!

De werking van de parelketting 

Een parelketting kan helpen bij het bevorderen van emotionele balans en innerlijke rust. De zachte, kalmerende energie van parels kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties, en kan een gevoel van kalmte en sereniteit brengen.

Parels worden traditioneel gezien als een symbool van vrouwelijkheid en vrouwelijke kracht. Het dragen van een parelketting kan helpen bij het versterken van de verbinding met de goddelijke vrouwelijke energieën en het bevorderen van vruchtbaarheid, intuïtie en creativiteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Koraal ketting perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en sereniteit die de Parel te bieden heeft? Bestel deze Koraal met parel ketting dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561035752
12 Items

Datasheet

Edelsteen
Koraal / Parel
Gewicht
0
020
Kleur
Zwart
Herkomst
China
Omschrijving
Imitatie koraal ketting van 40 cm lang met zoetwaterparels ertussen
geregen aan een leren veter.