Opaliet donuthanger 40 mm aan koord (synth)
search
  • Opaliet donuthanger 40 mm aan koord (synth)
  • Opaliet donuthanger 40 mm aan koord (synth)

Opaliet donuthanger 40 mm aan koord (synth)

€ 9,00
Inclusief belasting

Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen Opaliet (synthetisch). Het koord is verstelbaar in lengte.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Donuthanger opaliet 40 mm aan koord kopen

Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen Opaliet (synthetisch). Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.

Op de 2e foto staan een Opaliet en een Jade naast elkaar.

 

De werking de Opaliet donuthanger 40 mm

Opaliet is een gemaakte steen maar wordt daarmee nog steeds vaak geassocieerd met verschillende spirituele en genezende eigenschappen. Emotionele stabiliteit: Opaliet wordt vaak geassocieerd met emotionele stabiliteit en evenwicht. Het zou kunnen helpen om negatieve emoties te verzachten en een gevoel van kalmte en gemoedsrust te bevorderen.

Communicatie: Sommigen geloven dat opaliet kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden, zowel in persoonlijke relaties als in professionele situaties.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaliet helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de kalmte en evenwicht die de Opaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de donuthanger Opaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561053183
10 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
04
Kleur
Wit
Omschrijving
Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen Opaliet (synthetisch). Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
Werking
Opaliet bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet zorgt dat je op een heldere manier de dingen kunt benaderen
verlicht en werkt opbeurend. De steen maakt de spieren