Rhodoniet A edelsteen bol nr.05
search
  • Rhodoniet A edelsteen bol nr.05
  • Rhodoniet A edelsteen bol nr.05
  • Rhodoniet A edelsteen bol nr.05
  • Rhodoniet A edelsteen bol nr.05

Rhodoniet A edelsteen bol nr.05

€ 158,40
Inclusief belasting

Een mooie bal van Rhodoniet uit Afghanistan van 576 gram en 6,5 cm in diameter. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Rhodoniet edelsteen bol nr.05 kopen

Een bol van de half-edelsteen Rhodoniet in A-kwaliteit, deze Rhodoniet wordt gevonden in Afghanistan. Hij is 6,5 cm in doorsnede en 576 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Rhodoniet bol

Rhodoniet, met zijn prachtige roze en zwarte tinten, is een bijzondere edelsteen die afkomstig is uit Afghanistan. Deze steen staat bekend om zijn krachtige helende en spirituele eigenschappen en wordt vaak in de vorm van een bol gebruikt om zijn energie gelijkmatig te verspreiden. Spiritueel gezien is de rhodonietbol een krachtige steen van emotionele genezing en vergeving. Het helpt bij het loslaten van oude wonden en emotionele pijn, waardoor er ruimte ontstaat voor vernieuwing en innerlijke groei. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om liefde en mededogen te bevorderen, zowel voor jezelf als voor anderen. Het helpt om het hart te openen en negatieve emoties zoals woede en jaloezie te transformeren naar positieve energieën. Rhodoniet uit Afghanistan stimuleert zelfliefde en eigenwaarde, waardoor het een uitstekende steen is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfacceptatie. Het helpt bij het vinden van balans en harmonie in relaties en ondersteunt bij het oplossen van conflicten op een vreedzame en constructieve manier. Deze steen is ideaal voor mensen die zich emotioneel uitgeput voelen of die moeite hebben met het uiten van hun gevoelens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Rhodoniet bol helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het loslaten of vergevingsgezindheid die de Rhodoniet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Rhodoniet edesteenbol nr.05 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208897
1 Item