Aquamarijn A splitarmband + kaart
search
  • Aquamarijn A splitarmband + kaart
  • Aquamarijn A splitarmband + kaart
  • Aquamarijn A splitarmband + kaart
  • Aquamarijn A splitarmband + kaart
  • Aquamarijn A splitarmband + kaart

Aquamarijn A splitarmband + kaart

€ 13,80
Inclusief belasting

A-kwaliteit Aquamarijn edelsteen splitarmbandje met displaykaartje, het armbandje is geregen op elastiek en is ca. 17 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Aquamarijn A splitarmband + kaart kopen

Prachtige splitarmband van de halfedelsteen Aquamarijn in heel mooie kwaliteit stenen. Deze armband heeft splitstenen van ca. 5 tot 10 mm en is ca. 17 cm lang. De Aquamarijn armband wordt geleverd op een displaykaartje.

 

De werking van de Aquamarijn A splitarmband + kaart

Aquamarijn wordt ook wel zeewatersteen genoemd en staat symbool voor helderheid, zuiverheid en huwelijkstrouw. Aquamarijn is lid van de Berylfamilie. Aquamarijn bevordert zelfexpressie, ordelijkheid, waarneming, helderziendheid, een goed geheugen, een ontspannen gevoel en een evenwichtige groei bij kinderen. De steen heeft een heilzame werking bij keelpijn, voorhoofdholte ontsteking, schildklier problemen en bij maag en lever klachten. Aquamarijn vermindert opgezwollen klieren, allergieën en hooikoorts. Aquamarijn kan je helpen om woede en wraakgevoelens los te laten.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Aquamarijn splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de helderheid en zuiverheid die de Aquamarijn halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de splitarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561072092
29 Items

Datasheet

Edelsteen
Aquamarijn
Gewicht
0
02
Kleur
Blauw
Omschrijving
A-kwaliteit Aquamarijn edelsteen splitarmbandje met displaykaartje
het armbandje is geregen op elastiek en is ca. 17 cm lang.
Werking
Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.