YogaStyles Bolster ovaal - bordeaux met roze
search
  • YogaStyles Bolster ovaal - bordeaux met roze
  • YogaStyles Bolster ovaal - bordeaux met roze
  • YogaStyles Bolster ovaal - bordeaux met roze

YogaStyles Bolster ovaal - bordeaux met roze

€ 58,50
Inclusief belasting

Deze roze en bordeaux ovale bolster is 60 CM lang, 15 CM hoog en 30 CM breed.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De bordeaux en roze ovale Yogabolster kopen

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met deze ovale yogabolster. De bolster heeft een afmeting van 60 cm x 30 cm x 15 cm en is gevuld met gezuiverd boekweitkaf. Zowel de binnen- als buitenhoes zijn gemaakt van katoen en beide hoezen hebben een rits, waardoor ze gemakkelijk te wassen zijn en het boekweitkaf eenvoudig bij te vullen of te verwijderen is. De bolster weegt ongeveer 5 kg.

Deze ovale bolster, uitgevoerd in een prachtige combinatie van bordeaux en roze, biedt essentiële ondersteuning voor diverse yogahoudingen. Het unieke ovale ontwerp helpt bij het handhaven van de juiste uitlijning en biedt tegelijkertijd comfort tijdens het uitvoeren van asana's.

Het materiaal is zacht maar stevig, zodat je spieren zich volledig kunnen ontspannen en je dieper in de houdingen kunt komen zonder overbelasting. Dit maakt de bolster ideaal voor zowel herstellende yoga als meer dynamische vormen van yoga waarbij extra steun gewenst is.

De diepe bordeaux kleur gecombineerd met het levendige roze maakt deze bolster niet alleen functioneel, maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling op elke yogaruimte. Of je nu thuis oefent of in een studio, de YogaStyles Bolster Ovaal Bordeaux & Roze helpt je om je yogabeoefening te verdiepen en te verrijken.

Bestel direct online

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele yogabolster in bordeaux en roze? Bestel deze bolster dan direct online en voeg een vleugje comfort en elegantie toe aan je yogaervaring! 

7106622153643
20 Items