YogaStyles Bolster ovaal roze & wit
search
  • YogaStyles Bolster ovaal roze & wit
  • YogaStyles Bolster ovaal roze & wit
  • YogaStyles Bolster ovaal roze & wit

YogaStyles Bolster ovaal roze & wit

€ 58,50
Inclusief belasting

Deze design roze en witte ovale bolster heeft een lengte van 60 CM, een hoogte van 15 CM en een breedte van 30 CM.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De roze en witte ovale Yogabolster kopen

Deze bolster heeft een ovale vorm, met afmetingen van 60 cm x 30 cm x 15 cm. Hij is gevuld met gezuiverd boekweitkaf en zowel de binnen- als buitenhoes zijn gemaakt van katoen. Beide hoezen hebben een rits, zodat je ze makkelijk kunt wassen en eventueel boekweit kunt bijvullen of eruit kunt halen. Een ovale bolster voor yoga weegt ongeveer 5 kg.

De ovale bolster is een stijlvolle en functionele toevoeging aan je yoga-uitrusting. Deze bolster, uitgevoerd in een aantrekkelijke combinatie van roze en wit, biedt essentiële ondersteuning voor diverse yogahoudingen. Het unieke ovale ontwerp helpt bij het handhaven van de juiste uitlijning en biedt tegelijkertijd comfort tijdens het uitvoeren van asana's.

Het zachte, maar stevige materiaal zorgt ervoor dat je spieren zich volledig kunnen ontspannen, waardoor je dieper in de houdingen kunt komen zonder overbelasting. Dit maakt de bolster ideaal voor zowel herstellende yoga als meer actieve vormen van yoga waarbij extra steun gewenst is.

De vrolijke roze kleur gecombineerd met het rustige wit maakt deze bolster niet alleen functioneel, maar ook een visueel aantrekkelijke aanvulling op elke yogaruimte. Of je nu thuis oefent of in een studio, de YogaStyles Bolster Ovaal Roze & Wit helpt je om je yogabeoefening te verdiepen en te verrijken.

Bestel direct online

Past deze roze en witte Yogabolster perfect bij jou of jouw Yogastudio? Bestel deze Bolster dan direct online!

7106622153681
20 Items