YogaStyles Design Bolster - Ovaal Grijs
search
  • YogaStyles Design Bolster - Ovaal Grijs
  • YogaStyles Design Bolster - Ovaal Grijs
  • YogaStyles Design Bolster - Ovaal Grijs

YogaStyles Design Bolster - Ovaal Grijs

€ 58,50
Inclusief belasting

Deze ovale bolster heeft een lengte van 60 CM en een hoogte van 15 CM en een breedte van 30 CM

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De grijze ovale Yogabolster kopen

Deze bolster heeft een ovale vorm, de afmetingen zijn: 60 cm x 30 cm x 15 cm. Hij is gevuld met gezuiverd boekweitkaf, de binnen- en buitenhoes zijn gemaakt van katoen. Deze hebben een rits zodat je makkelijk kunt wassen en eventueel boekweit kunt bijvullen of eruit kunt halen. 

Een ovale bolster voor yoga weegt ongeveer 5 kg. 

Deze bolster is een essentiële toevoeging voor iedereen die zijn of haar yogapraktijk serieus neemt. Deze bolster biedt uitstekende ondersteuning voor een reeks van yoga-oefeningen, en is ideaal voor het uitvoeren van herstellende houdingen en diepere stretches.

De neutrale grijze kleur van de bolster zorgt voor een subtiele en stijlvolle aanvulling op elke yoga- of meditatieruimte, en bevordert een sfeer van kalmte en concentratie. Het ovaalvormige ontwerp past zich natuurlijk aan aan de vorm van het lichaam en biedt extra comfort en ondersteuning waar nodig, zoals bij de onderrug, nek of onder de knieën.

De bolster is gemaakt van duurzame materialen die zacht aanvoelen maar toch de nodige stevigheid bieden om effectieve ondersteuning te garanderen. De hoes van de bolster is afneembaar en kan eenvoudig worden gewassen, wat bijdraagt aan een hygiënische en langdurige gebruikservaring.

Dit meditatiekussen is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook makkelijk mee te nemen dankzij de handige draaglus. Of je nu thuis oefent, in een studio, of meeneemt naar een workshop, de YogaStyles Design Bolster - Ovaal Grijs is de perfecte partner voor een comfortabele en diepgaande yogabeoefening.

Bestel direct online

Past deze grijze Yogabolster perfect bij jou of jouw Yogastudio? Bestel deze Bolster dan direct online!

YS-Grijs-Ovaal-Bolster
20 Items