YogaStyles Bolster Olijf Groen XL
search
  • YogaStyles Bolster Olijf Groen XL
  • YogaStyles Bolster Olijf Groen XL
  • YogaStyles Bolster Olijf Groen XL
  • YogaStyles Bolster Olijf Groen XL

YogaStyles Bolster Olijf Groen XL

€ 59,00
Inclusief belasting

Olijfgroene Yogabolster in XL formaat, hij is 75 x 18 cm en is ca. 6 kg.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Yogabolster XL olijfgroen kopen

Deze bolster is extra groot, maar liefst 75 cm lang en 18 cm doorsnede. Hij is gevuld met gezuiverd boekweitkaf, de binnen- en buitenhoes zijn gemaakt van katoen. Deze hebben een rits zodat je makkelijk kunt wassen en eventueel boekweit kunt bijvullen of eruit kunt halen. 

Een XL-bolster voor yoga weegt tussen 5,5 en 6 kg. 

Deze Bolster is een ideale keuze voor iedereen die zijn yoga- en meditatiepraktijk naar een hoger niveau wil tillen. Deze extra grote bolster biedt uitstekende ondersteuning en is perfect voor diepe stretches, herstellende yoga of als comfortabel steunkussen tijdens meditatie.

De mooie olijfgroene kleur brengt een natuurlijke en rustgevende sfeer in elke ruimte, wat bijdraagt aan een ontspannen omgeving. Het duurzame materiaal is zacht voor de huid, maar toch stevig genoeg om goede ondersteuning te bieden. De vulling is veerkrachtig en behoudt zijn vorm, zelfs na veelvuldig gebruik, wat essentieel is voor de juiste uitvoering van diverse yoga poses.

Het formaat van de bolster is royaal en biedt daarmee veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Of je nu extra hoogte nodig hebt bij bepaalde houdingen of meer comfort zoekt bij langer zittende of liggende meditaties, de YogaStyles Bolster Olijf Groen XL is een uitstekende keuze.

De bolster is ook voorzien van een handige draaglus, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is van thuis naar de yogastudio of waar je ook maar wilt mediteren of yoga beoefenen. Dit maakt het niet alleen een functioneel item, maar ook een praktische toevoeging aan je yoga-uitrusting.

Bestel direct online

Past deze Yogabolster groen XL perfect bij jou of jouw Yogastudio? Bestel deze Bolster dan direct online!

4019
31 Items