Roze kwarts B trommelstenen 100 gr. (mt3)
search
  • Roze kwarts B trommelstenen 100 gr. (mt3)

Roze kwarts B trommelstenen 100 gr. (mt3)

€ 7,15
Inclusief belasting

100 gram trommelstenen van de half-edelsteen Roze kwarts in B-kwaliteit uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gram trommelstenen Roze kwarts kopen

Een zakje met 100 gram knuffelstenen in Roze kwarts in B-kwaliteit, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Roze kwarts is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek. Een B-kwaliteit kan stenen bevatten met krasjes of andere kleine beschadigingen.

De werking van de trommelstenen Roze kwarts

Roze kwarts trommelstenen uit Brazilië hebben een aantal bijzondere spirituele eigenschappen die ze geliefd maken onder liefhebbers van kristallen en spirituele beoefenaars. Deze steen wordt geassocieerd met innerlijke genezing en het helen van het hart. Het kan helpen bij het loslaten van pijnlijke herinneringen en emoties uit het verleden, en het bevorderen van genezing en transformatie. Roze kwarts heeft een zuiverende werking op de energie van de omgeving. Het kan helpen bij het balanceren van emoties, het harmoniseren van de aura en het creëren van een liefdevolle en vredige sfeer.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Roze kwarts trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zuivering en harmonie die de Roze kwarts edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Roze kwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207814
28 Items