Purpuriet 50 gr. trommelstenen (mt3)
search
  • Purpuriet 50 gr. trommelstenen (mt3)
  • Purpuriet 50 gr. trommelstenen (mt3)
  • Purpuriet 50 gr. trommelstenen (mt3)

Purpuriet 50 gr. trommelstenen (mt3)

€ 27,50
Inclusief belasting

50 gram trommelstenen van de halfedelsteen Purpuriet, formaat 2-4 cm, ca. 2-4 stenen per 50 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

50 gram trommelstenen (knuffelstenen) van de halfedelsteen Purpuriet, formaat 2-4 cm, ca. 2-4 stenen per 50 gram.

Purpuriet helpt je om los te laten wat jou niet meer dient. Daarnaast ondersteunt het jouw concentratievermogen en helpt je om helder en bewust te denken. Hierdoor is het ook een zeer geschikt mineraal om bij u te hebben als je in het openbaar moet spreken. Het geeft een oppepper bij neerslachtige mensen. Het geeft energie en helpt je jouw uithoudingsvermogen te vergroten. Purpuriet verlicht vermoeidheid en uitputting. Daarnaast ondersteunt Purpuriet personen met een zwak hart (zowel fysiek als emotioneel), stimuleert de bloedsomloop en de celvernieuwing. Het helpt daarmee (interne) bloedingen te stelpen, maar ook bij ontstekingen zoals bijvoorbeeld acné.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

1000000039856
11 Items

Datasheet

Edelsteen
Purpuriet
Gewicht
0
05
Kleur
Paars
Omschrijving
50 gram trommelstenen van de halfedelsteen Purpuriet
ca. 2-4 stenen per 50 gram.
formaat 2-4 cm
Werking
Purpuriet helpt je om los te laten wat jou niet meer dient. Daarnaast ondersteunt het jouw concentratievermogen en helpt je om helder en bewust te denken. Hierdoor is het ook een zeer geschikt mineraal om bij u te hebben als je in het openbaar moet spreke