Zilver ruw op moedersteen nr.05
search
  • Zilver ruw op moedersteen nr.05
  • Zilver ruw op moedersteen nr.05
  • Zilver ruw op moedersteen nr.05
  • Zilver ruw op moedersteen nr.05
  • Zilver ruw op moedersteen nr.05

Zilver ruw op moedersteen nr.05

€ 103,45
Inclusief belasting

Zilver Ruw op Moedersteen kopen, dit stuk is 7 cm lang en 5,5 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Zilver Ruw op Moedersteen kopen

Een schitterend stuk ruw zilver op moedersteen, afkomstig uit de rijke mijnen van Madagaskar. Dit unieke exemplaar heeft afmetingen van 7 x 5,5 x 2 cm. Je ontvangt precies de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Zilver op Moedersteen

Zilver, een edelmetaal met een lange geschiedenis van gebruik in sieraden en geneeskunde, staat bekend om zijn krachtige helende en beschermende eigenschappen. Wanneer zilver wordt gevonden op moedersteen, ontstaat er een bijzondere combinatie die zowel stabiliteit als energetische versterking biedt.

Zilver heeft de eigenschap om negatieve energieën te neutraliseren en te transformeren, waardoor het een gevoel van innerlijke rust en balans bevordert. Het metaal stimuleert ook de verbinding met hogere spirituele niveaus en kan helpen bij het vergroten van intuïtie en spiritueel inzicht. Zilver werkt als een energetische geleider en versterker, waardoor het ideaal is voor meditatie en spirituele oefeningen.

De moedersteen biedt een stevige basis en aardende energie die de werking van het zilver ondersteunt. Dit zorgt voor een harmonieuze energie die helpt om stress te verminderen en emotionele stabiliteit te bevorderen. Samen vormen zilver en moedersteen een krachtig duo dat zowel fysieke als spirituele heling ondersteunt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk om altijd medische hulp in te schakelen wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid ten goede kan komen, is het niet bedoeld om medische hulp te vervangen. Integendeel! Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

Bestel direct online

Ben je gefascineerd door de helende en beschermende energie van dit zilver op moedersteen? Zou hij perfect passen in jouw interieur of spirituele praktijk? Of zoek je naar de rust en stabiliteit die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel het Zilver Ruw op Moedersteen, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen je leven kan verrijken en transformeren.

COL1032
1 Item