Barnsteen blauw ruw nr.107
search
  • Barnsteen blauw ruw nr.107
  • Barnsteen blauw ruw nr.107
  • Barnsteen blauw ruw nr.107
  • Barnsteen blauw ruw nr.107
  • Barnsteen blauw ruw nr.107

Barnsteen blauw ruw nr.107

€ 235,00
Inclusief belasting

Ruw stuk Barnsteen van 8,5 x 6 x 6 cm. Dit stuk krijgt een blauwe kleur wanneer je het onder UV licht houdt.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Barnsteen blauw ruw nr. 107 kopen
Ruw stuk Barnsteen van 8,5 cm lang, 6 cm breed en 6 cm hoog. Het Barnsteen stuk weegt 139,77 gram. Dit stuk krijgt een blauwe kleur wanneer je het onder UV licht houdt.

De werking van de Barnsteen blauw ruw nr. 107
Barnsteen wordt ook wel Amber genoemd. Het is een fossiele hars van naaldbomen. Barnsteen voelt warm aan in je handen. Het is vaak ouder dan 1 miljoen jaar. Barnsteen is erg zacht en kan licht beschadigen of smelten onder invloed van zuren, oplosmiddelen en vuur. Soms worden kleine stukjes Barnsteen verhit en samengeperst tot een groter stuk om het bijvoorbeeld te verwerken in sieraden. Doordat natuurlijke Barnsteen kostbaar is, wordt het regelmatig nagemaakt van kunststof/hars. Echte Barnsteen kan je moeilijk van namaak onderscheiden. Met Barnsteen haal je het zonnetje in huis. Baarnsteen is namelijk een krachtig en reinigend instrument die negatieve energie en pijn kan omzetten in positieve energie. Het mineraal bevordert stabiliteit, creativiteit, vrolijkheid en spontaniteit. Barnsteen heeft een positief effect op de maag, de darmen, de milt, de nieren, de keel, de galblaas en de slijmvliezen. Het fossiel vermindert neerslachtigheid, stress en depressies die kunnen leiden tot Suïcidaliteit. Barnsteen werkt heilzaam bij astma, zenuwpijn, griep, hoesten, malaria, rugpijn, gewrichtsklachten en de ziekte van Lyme. Het mineraal stimuleert de genezing van wonden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit ruwe stuk Barnsteen perfect bij jouw interieur/praktijk of heb jij behoefte aan de stabiliteit en vrolijkheid die de Barnsteen te bieden heeft? Bestel het ruwe stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

COL107
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bariet
Gewicht
0
25
Omschrijving
5 x 6 x 6 cm. Dit stuk krijgt een blauwe kleur wanneer je het onder UV licht houdt.
Ruw stuk Barnsteen van 8