Bergkristal punt op voet ruw nr-70
search
  • Bergkristal punt op voet ruw nr-70
  • Bergkristal punt op voet ruw nr-70
  • Bergkristal punt op voet ruw nr-70
  • Bergkristal punt op voet ruw nr-70

Bergkristal punt op voet ruw nr.70

€ 329,00
Inclusief belasting

Ruwe punt van de half-edelsteen Bergkristal op een voet. Dit stuk is 23,5 cm hoog en 1,84 kg. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal punt nr.70 op voet kopen

Prachtige ruwe punt Bergkristal op een voet. De steen is 20 x 7,5 x 8,5 cm, inclusief voet is hij 23,5 cm hoog en 12 cm breed, hij weegt 1,84 kilo. Supermooie Bergkristal als decoratie in je woning.


De werking van het ruwe Bergkristal punt 

Een bergkristal punt op een voet is een krachtig stuk met diverse werkingen. Bergkristal staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Wanneer het op een voet staat, wordt zijn energie verankerd en gestabiliseerd. De werking van een bergkristal punt op voet omvat het helder maken van de geest en het bevorderen van innerlijke helderheid. Het wordt vaak gebruikt bij meditatie en spirituele praktijken vanwege zijn vermogen om energieën te zuiveren en te versterken. De puntvorm van bergkristal wordt geassocieerd met het richten en kanaliseren van energie. Het kan helpen bij het richten van intenties en het vergroten van focus. De bergkristal punt op een voet kan ook dienen als een energetische reiniger voor de omgeving. Het staat erom bekend negatieve energieën af te weren en de ruimte te zuiveren, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat.


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!


Bestel direct online

Past deze Bergkristal punt nr. 70 helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de focus en harmonie die de Bergkristal edelsteen te bieden heeft? Bestel deze prachtige Bergkristal punt dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

COL070
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Bergkistal
Gewicht
1
84
Kleur
Wit / transparant
Omschrijving
5 cm.
5 cm hoog en 1
5 x 8
84 kg. De steen is 20 x 7
Ruwe punt van de half-edelsteen Bergkristal op een voet. Dit stuk is 23