Doosje Seleniet
search
  • Doosje Seleniet
  • Doosje Seleniet
  • Doosje Seleniet
  • Doosje Seleniet
  • Doosje Seleniet

Doosje Seleniet

€ 3,50
Inclusief belasting

Doosje Seleniet

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Doosje Seleniet

 

Seleniet is een beschermende steen die je helpt rust en balans te creëren en reinigt de aura. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal seleniet je helpen om te aarden, maar ook zal deze je mediamieke gave vergroten en je inzichten geven. Seleniet helpt je om controle te hebben over jezelf en de kalmte te bewaren. Hij zal je laten inzien dat je je soms beter terug kunt trekken wanneer je in een lastige situaties verzeild bent geraakt waarbij je heel bewust kunt waarnemen wat hierbij je eigen patronen zijn zodat je deze kunt doorbreken.

 

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

544
91 Items

Datasheet

Gewicht
0
04
Kleur
Wit
Omschrijving
Doosje met daarin een ruwe Seleniet van ca. 4 cm groot uit Marokko.
Werking
Seleniet geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat
de hersenen en versterkt weefsel. Seleniet heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong
vitaal en vrolijk en vers