Doosje Prehniet
search
  • Doosje Prehniet
  • Doosje Prehniet
  • Doosje Prehniet
  • Doosje Prehniet

Doosje Prehniet

€ 3,50
Inclusief belasting

Klein doosje van 45x50 mm met daarin een half-edelsteen ruwe Prehniet van ca. 3 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het doosje Prehniet kopen

Superleuk cadeau om te geven en krijgen, dit doosje met een ruw prehniet mineraal erin. Deze goeie kwaliteit Prehniet is ca. 3 cm en mooi groen van kleur. 

De werking van het doosje Prehniet

Hartchakra: Prehniet wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, het energiecentrum dat verbonden is met liefde, compassie en emotioneel evenwicht. Het wordt gezegd dat prehniet kan helpen bij het openen en balanceren van het hartchakra, waardoor liefde en harmonie kunnen stromen. Innerlijke vrede: Prehniet wordt vaak geassocieerd met innerlijke vrede en kalmte. Het kan mensen helpen om stress en angst los te laten, waardoor ze meer in contact kunnen komen met hun innerlijke rust en sereniteit. Dromen en intuïtie: Sommigen geloven dat prehniet de dromen en intuïtie kan versterken. Het wordt vaak gebruikt door mensen die zich willen verdiepen in hun spirituele praktijken, meditatie of droomwerk.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit doosje Prehniet perfect bij jouw verzameling of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de compassie en kalmte die deze Prehniet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Prehniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561192707
83 Items

Datasheet

Edelsteen
Prehniet
Gewicht
0
02
Kleur
Groen
Omschrijving
Klein doosje van 45x50 mm met daarin een half-edelsteen Prehniet van ca. 3 cm.