Orthoceras puntje ca. 4-6 cm
search
  • Orthoceras puntje ca. 4-6 cm
  • Orthoceras puntje ca. 4-6 cm
  • Orthoceras puntje ca. 4-6 cm
  • Orthoceras puntje ca. 4-6 cm

Orthoceras puntje ca. 4-6 cm

€ 3,80
Inclusief belasting

Orthoceras puntje van 4-6 cm uit Marokko. Bijzonder fossiel van een pijlstaartinkvis. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Orthoceras puntje ca. 4-6 cm kopen

Schattig klein puntje van het bijzondere fossiel Orthoceras, deze worden gevonden in Marokko. Het puntje is ca. 4 tot 6 cm lang. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, ieder puntje is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van het Orthoceras puntje 

Een orthoceras fossiel puntje staat bekend om zijn spirituele eigenschappen die verbonden zijn met stabiliteit, groei en transformatie. Het wordt vaak geassocieerd met het element water en de energie van het verleden, waardoor het kan helpen bij het begrijpen van oude wijsheid en het verwerken van emotionele blokkades. Dit fossiel wordt ook geacht te helpen bij het bevorderen van innerlijke kracht, veerkracht en het vinden van balans tussen verleden en heden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit Orthoceras puntje helemaal bij jouw hobby? Of heb jij behoefte aan de innerlijke kracht of veerkracht die het Orthoceras fossiel te bieden heeft? Bestel het Orthoceras puntje 4-6 cm dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het fossiel jou extra steun biedt.

8718561016416
199 Items