Orthoceras schaal
search
  • Orthoceras schaal
  • Orthoceras schaal
  • Orthoceras schaal
  • Orthoceras schaal

Orthoceras schaal

€ 24,90
Inclusief belasting

Een schaaltje van het fossiel Orthoceras uit Marokko, deze is 11,5 cm in doorsnede. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Orthoceras schaal kopen

Prachtige schaal van het fossiel van de pijlstaartinktvis. Deze Orthoceras wordt gevonden in Marokko. De schaal is 11,5 cm in diameter en ca. 3 cm hoog. Let op, de steen die je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Orthoceras

Orthoceras is een geslacht van uitgestorven inktvissen die leefden tijdens het Paleozoïcum, ongeveer 400 miljoen jaar geleden. Deze wezens hadden een langgerekt, kegelvormig lichaam met een kenmerkende rechte schelp. De naam "Orthoceras" betekent letterlijk "rechte hoorn" in het Grieks, wat verwijst naar de vorm van hun schelp.

De werking van Orthoceras als fossiel is vooral in de geologie en paleontologie van belang. Het fossiel van Orthoceras kan worden gebruikt om informatie te verzamelen over het verleden van de aarde, zoals de ouderdom van gesteentelagen en de omgeving waarin deze wezens leefden. Daarnaast worden Orthoceras-fossielen soms gebruikt in de edelsteen- en sieradenindustrie, waar ze worden gepolijst en verwerkt in ornamenten en decoratieve stukken.

Op een spiritueel niveau wordt Orthoceras vaak geassocieerd met stabiliteit, groei en transformatie. Het fossiel symboliseert de kracht van doorzettingsvermogen en volharding, omdat het de tand des tijds heeft doorstaan en ons herinnert aan de cyclus van leven en dood.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Orthoceras schaal helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de aarding en transformatie die de orthoceras te bieden heeft? Bestel de orthoceras schaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het fossiel jou extra steun biedt.

8718561206138
11 Items