Fossiele Zee-egel 6-5 - 7-5 cm
search
  • Fossiele Zee-egel 6-5 - 7-5 cm
  • Fossiele Zee-egel 6-5 - 7-5 cm
  • Fossiele Zee-egel 6-5 - 7-5 cm
  • Fossiele Zee-egel 6-5 - 7-5 cm

Fossiele Zee-egel 6,5 - 7,5 cm

€ 15,00
Inclusief belasting

Fossiele zee-egel van 6,5-7,5 cm in doorsnede. De vindplaats van deze zee-egel is Madagaskar. De foto is ter indicatie.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De fossiele zee-egel 6,5-7,5 cm kopen

Fraaie fosiele zee-egel, gevonden in Madagaskar. De maat kan iets variëren tussen 6,5 en 7,5 cm breed. Elke zee-egel is anders, dus hij kan afwijken van de foto.

De werking van het fossiele zee-egel 6,5-7,5 cm

Fossiele zee-egels worden soms geassocieerd met spirituele betekenissen en symboliek, hoewel deze interpretaties sterk afhankelijk zijn van persoonlijke overtuigingen en culturele achtergronden. Bescherming: Sommige mensen geloven dat fossiele zee-egels beschermende eigenschappen hebben en negatieve energieën kunnen afweren. Ze worden beschouwd als amuletten of talismannen die de drager beschermen tegen kwade invloeden. Connectie met de oceaan en natuur: Fossiele zee-egels herinneren mensen vaak aan de oceaan en de kracht van de natuur. Ze kunnen symbool staan voor de verbondenheid met de elementen water en aarde, en kunnen worden gebruikt om een diepere connectie met de natuurlijke wereld te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze fossiele zee-egel helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en verbondenheid met de natuur die deze zee-egel te bieden heeft? Bestel het zee-egel fossiel dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van dit fossiel jou extra steun biedt.

8718561084828
14 Items

Datasheet

Gewicht
0
15
Kleur
Bruin
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
5 cm in doorsnede. De vindplaats van deze zee-egel is Madagaskar. De foto is ter indicatie.
5-7
Ssiele zee-egel van 6