Speksteen doosje hart groen met bloem 55 mm
search
  • Speksteen doosje hart groen met bloem 55 mm
  • Speksteen doosje hart groen met bloem 55 mm
  • Speksteen doosje hart groen met bloem 55 mm
  • Speksteen doosje hart groen met bloem 55 mm
  • Speksteen doosje hart groen met bloem 55 mm

Speksteen doosje hart groen met bloem 55 mm

€ 7,50
Inclusief belasting

Speksteen doosje in een hartvorm. Het Speksteen doosje is ca. 5,5 x 5 x 3 cm. Gemaakt in India.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Speksteen / Steatiet doosje hart groen met bloem 55 mm kopen
Speksteen doosje in een hartvorm. Het Speksteen doosje is ca. 5,5 cm lang, 5 cm breed en 3 cm hoog. Het doosje heeft een mooie bloem op de deksel. Het Speksteen doosje weegt ca. 100 gram. Gemaakt in India. Let op! Ieder doosje is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Speksteen / Steatiet
Speksteen bevordert de communicatie, het denkvermogen en het zelfvertrouwen. Speksteen wordt ook wel Steatiet, Talk of Zeepsteen genoemd. De steen heeft een versterkende werking op het verfijnde en fysieke lichaam, vooral wanneer je last hebt van problematische ervaringen. Speksteen is een zeer aardende steensoort. Het mineraal kan je helpen om met meer vertrouwen verder te gaan in de richting waarin het leven je voert, ook al is dat een andere richting die je had verwacht. Let op! Speksteen kan oplossen in water.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit hartjesdoosje perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan het denkvermogen en de communicatie die de Speksteen / Steatiet te bieden heeft? Bestel het doosje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

IN518
373 Items

Datasheet

Edelsteen
Speksteen
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
India
Omschrijving
Speksteen doosje in een hartvorm. Het Speksteen doosje is ca. 5 x 5 x 3 cm. Gemaakt in India.