Speksteen doosje ovaal 8 cm
search
  • Speksteen doosje ovaal 8 cm
  • Speksteen doosje ovaal 8 cm
  • Speksteen doosje ovaal 8 cm
  • Speksteen doosje ovaal 8 cm
  • Speksteen doosje ovaal 8 cm

Speksteen doosje ovaal 8 cm

€ 10,50
Inclusief belasting

Groen ovaal doosje van Speksteen / Steatiet. Het Speksteen doosje is 8 x 6 x 3,5 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Speksteen / Steatiet doosje kopen

Groen ovaal doosje van Speksteen / Steatiet. Het Speksteen doosje is 8 cm lang, 6 cm breed en 3,5 cm hoog. Het ovale doosje weegt 185 gram. Leuk om bijvoorbeeld sieraden in op te bergen. Gemaakt in India. 

De werking van Speksteen / Steatiet

Steatiet wordt ook wel Speksteen, Zeepsteen of Talk genoemd. Steatiet kan je helpen om vol vertrouwen verder te gaan in de richting waarin het leven je voert, ook al is dat een andere richting die je had verwacht. Het is een bijzondere kalmerende, aardende en bijzondere steen. Steatiet heeft een versterkende werking op het fysieke en verfijnde lichaam, vooral als je last hebt van problematische ervaringen. Het mineraal bevordert het zelfvertrouwen. Meditatie met deze steen brengt je in aanraking met het mythische, ridderlijke verleden en kan je helpen bij het aarden van de kennis die je daar vindt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit doosje perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de kalmte en het zelfvertrouwen die de Steatiet te bieden heeft? Bestel het doosje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

S-141
6 Items

Datasheet

Edelsteen
Speksteen
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Herkomst
India
Omschrijving
5 cm.
Groen ovaal doosje van Speksteen / Steatiet. Het Speksteen doosje is 8 x 6 x 3