Calciet rood kubus nr.01
search
  • Calciet rood kubus nr.01
  • Calciet rood kubus nr.01
  • Calciet rood kubus nr.01
  • Calciet rood kubus nr.01
  • Calciet rood kubus nr.01

Calciet rood kubus nr.01

€ 72,00
Inclusief belasting

Rode Calciet geslepen in een kubusvorm. De kubus is 5,5 x 5,5 x 5,5 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet rood kubus nr.01 kopen

Kubus van rode Calciet uit Afghanistan. De kubus is 5,5 x 5,5 x 5,5 cm en weegt ca. 455 gram. Leuk om in je huis of praktijk te zetten.

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van rode Calciet

Passie en creativiteit: Rode calciet moedigt passie en creativiteit aan. Het helpt je bij het ontdekken en nastreven van je passies en geeft een boost aan je creatieve projecten. Deze steen kan je aanmoedigen om gepassioneerd te zijn over het leven en je doelen.

Emotionele balans: Rode calciet helpt bij het in evenwicht brengen van emoties en het verminderen van negatieve gevoelens zoals woede, angst en verdriet. Het bevordert een gevoel van emotioneel welzijn en stabiliteit.

Aarding en stabiliteit: Rode calciet bevordert ook aarding en stabiliteit. Het helpt je om je meer verbonden te voelen met de aarde en je te gronden in het hier-en-nu.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze leuke kubus perfect in jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de passie en stabiliteit die de Calciet te bieden heeft? Bestel de kubus direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561215741
1 Item