• Nieuw
Jaspis Polychroom paddenstoel nr.03
search
  • Jaspis Polychroom paddenstoel nr.03
  • Jaspis Polychroom paddenstoel nr.03
  • Jaspis Polychroom paddenstoel nr.03
  • Jaspis Polychroom paddenstoel nr.03

Jaspis Polychroom paddenstoel nr.03

€ 85,00
Inclusief belasting

Jaspis Polychroom paddenstoel nr.03 uit Madagaskar, deze weegt 495 gram en is 9 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis Polychroom Paddenstoel nr.03

Jaspis Polychroom Paddenstoel nr.03 is een fascinerend stuk uit Madagaskar. Deze paddenstoelvormige jaspis weegt 495 gram en heeft een hoogte van 9 cm. De unieke kleurpatronen en vormen maken dit stuk tot een opmerkelijke toevoeging aan elke collectie. Het esthetische ontwerp en de natuurlijke uitstraling benadrukken de bijzondere eigenschappen van deze jaspis.

De werking van Jaspis Polychroom

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Jaspis Polychroom staat bekend om zijn vermogen om stabiliteit en aardende energie te bieden. Deze steen ondersteunt het in balans brengen van emoties en het bevorderen van een gevoel van welzijn en harmonie. Het helpt bij het stimuleren van innerlijke kracht en creativiteit, en bevordert een positieve houding en doorzettingsvermogen.

Op spiritueel vlak ondersteunt Jaspis Polychroom bij het vinden van je levensdoel en het ontwikkelen van een diepere verbinding met jezelf. Het versterkt de persoonlijke kracht en biedt bescherming tegen negatieve invloeden.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt Polychroom Jaspis gewaardeerd om zijn aardende en stabiliserende effecten. Het kan bijdragen aan een verbeterde energie en vitaliteit, en ondersteunt de algemene gezondheid door het bevorderen van een evenwichtige energiecirculatie. Hoewel het geen vervanging is voor medische behandeling, biedt het een aanvullende ondersteuning voor welzijn en gezondheid.

Geologische Oorsprong

Jaspis Polychroom komt uit Madagaskar, een regio bekend om zijn diverse en kwalitatief hoogwaardige edelstenen. De paddenstoelvorm en de variërende kleuren van deze jaspis maken het een uniek en aantrekkelijk stuk voor elke verzameling.

Disclaimer

Hoewel Jaspis Polychroom talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer nodig. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Jaspis Polychroom Paddenstoel nr.03 toe aan je collectie en ervaar de aardende en harmoniserende energie van deze unieke steen. Of je nu op zoek bent naar een mooi decoratief stuk of naar ondersteuning voor persoonlijke groei, deze paddenstoel biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de kracht van Jaspis Polychroom je leven verrijken!

8718561217059
1 Item