Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen nr-02
search
  • Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen nr-02
  • Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen nr-02
  • Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen nr-02
  • Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen nr-02

Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen nr.02

€ 186,00
Inclusief belasting

Bijzondere kubus van de half-edelsteen Oceaanjaspis uit Madagaskar. Deze steen is 12,5 cm hoog en 1,24 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen nr.2 kopen 

Handgepolijste dobbelsteen van Jaspis oceaan. Dit stuk is 12,5 x 11 x 11 cm en 1240 gram en heeft 1 vlakke kant waarop hij kan staan. De vindplaats van deze Jaspis oceaan is Madagaskar. Prachtig Jaspis oceaan mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning zetten om daar van de energie te genieten. Je ontvangt de steen van de foto.

De werking van de Jaspis oceaan edelsteen dobbelsteen 

Oceaanjaspis is geïnspireerd op de oceaan en wordt vaak gebruikt om een verbinding met de natuur te bevorderen. Het kan helpen bij het versterken van de band met de natuurlijke wereld en het bevorderen van een gevoel van harmonie en verbondenheid. Deze steen kan helpen bij het verhogen van de energie en vitaliteit. Het kan een gevoel van levendigheid en optimisme bevorderen, waardoor men zich meer energiek en gemotiveerd voelt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Jaspis oceaan kubus perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de levendigheid en optimisme die de Jaspis oceaan edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Jaspis oceaan dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

4058
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
1
24
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
5 cm hoog en 1
24 kilo.
Bijzondere kubus van de half-edelsteen Oceaanjaspis uit Madagaskar. Deze steen is 12