Aragoniet bruin edelsteen punt nr.05
search
  • Aragoniet bruin edelsteen punt nr.05
  • Aragoniet bruin edelsteen punt nr.05
  • Aragoniet bruin edelsteen punt nr.05
  • Aragoniet bruin edelsteen punt nr.05

Aragoniet bruin edelsteen punt nr.05

€ 53,00
Inclusief belasting

Geslepen punt van de half-edelsteen bruine Aragoniet uit Afghanistan. Deze is 14,5 cm hoog en 437 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Aragoniet bruin punt nr.01 kopen 

Mooie edelsteenpunt van bruine Aragoniet, dit handgepolijste kunstwerk is 14,5 x 3,5 x 3,5 cm en 437 gram. De vindplaats van deze Aragoniet is Afghanistan. Zet dit Aragoniet mineraal ter decoratie in je slaapkamer en geniet daar van zijn energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Aragoniet edelsteen punt

Een Aventurijn punt uit Madagaskar is een prachtig stuk dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook verschillende helende en spirituele eigenschappen heeft. Aventurijn wordt vaak geassocieerd met welvaart en overvloed. Het wordt gezien als een steen die geluk en voorspoed aantrekt, waardoor het een waardevol instrument is voor het manifesteren van financiële en materiële doelen. Deze steen staat bekend om zijn kalmerende en balancerende eigenschappen. Het kan helpen om emotionele spanningen en angsten te verlichten, waardoor innerlijke rust en kalmte worden bevorderd. Het kan ook helpen om negatieve emoties zoals woede, jaloezie en verdriet los te laten. Aventurijn wordt vaak geassocieerd met het hartchakra en wordt gebruikt voor heling van het hart en het bevorderen van liefde en mededogen. Het kan helpen om oude emotionele wonden te helen en het hart te openen voor nieuwe ervaringen en relaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Aragoniet punt perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de voorspoed en mededogen die de Aragoniet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze geslepen Aragoniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209221
1 Item