Fantoomkwarts edelsteen puntje nr.03
search
  • Fantoomkwarts edelsteen puntje nr.03
  • Fantoomkwarts edelsteen puntje nr.03
  • Fantoomkwarts edelsteen puntje nr.03
  • Fantoomkwarts edelsteen puntje nr.03

Fantoomkwarts edelsteen puntje nr.03

€ 43,00
Inclusief belasting

Handgepolijste puntje van Fantoomkwarts uit Brazilië, deze is 50 gram en 5,5 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Fantoomkwarts punt nr.03 kopen

Bijzondere punt van de half-edelsteen Fantoomkwarts van 5,5 x 3 x 2 cm en 50 gram. De vindplaats van deze Fantoomkwarts uit Brazilië. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Fantoomkwarts punt

Fantoomkwarts uit Brazilië is een bijzondere variant van kwarts die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van sporen of 'fantomen' van andere mineralen die zich tijdens de groei van het kristal hebben gevormd. Deze fantomen kunnen eruit zien als schaduwen of ingesloten kristallen binnen het hoofdkristal, wat resulteert in een fascinerend en vaak prachtig uiterlijk. In de kristaltherapie wordt fantoomkwarts soms gebruikt om de effecten van andere stenen te versterken, dankzij zijn krachtige energetische eigenschappen. Fantoomkwarts kan helpen om de motivatie te verhogen en vastberadenheid te versterken, vooral bij langdurige projecten of doelen. Het herinnert de drager eraan dat groei in fasen verloopt, net zoals het kristal zelf.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit Fantoomkwarts punt perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de motivatie of vastberadenheid die de Fantoomkwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Fantoomkwarts punt dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201058
1 Item