Rookkwarts Brazilië 250 gr. ruwe brokjes
search
  • Rookkwarts Brazilië 250 gr. ruwe brokjes
  • Rookkwarts Brazilië 250 gr. ruwe brokjes
  • Rookkwarts Brazilië 250 gr. ruwe brokjes

Rookkwarts Brazilië 250 gr. ruwe brokjes

€ 12,40
Inclusief belasting

250 gram ruwe brokjes van Rookkwarts uit Brazilië. De Rookkwarts brokjes zijn ca. 2-4 cm groot.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Rookkwarts Brazilië 250 gr. ruwe brokjes kopen

250 gram ruwe brokjes van de half-edelsteen Rookkwarts. Deze ruwe stenen zijn ca. 2 tot 4 cm groot. De vindplaats van deze Rookkwarts is Brazilië. Leg ze neer op een relevante plek en geniet van hun energie! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de Rookkwarts ruwe brokjes

Ruwe rookkwarts uit Brazilië heeft verschillende eigenschappen en werkingen die gunstig kunnen zijn voor zowel spiritueel als fysiek welzijn. Rookkwarts staat bekend om zijn krachtige aardende eigenschappen, waardoor het een uitstekende steen is om te helpen bij het verankeren van energieën in het lichaam en in de fysieke wereld. Het biedt ook bescherming tegen negatieve energieën en straling, waardoor het een uitstekende steen is voor energetische reiniging en bescherming. Rookkwarts kan helpen bij het in balans brengen van emoties en het bevorderen van emotionele stabiliteit. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede, en bevordert een gevoel van kalmte en welzijn. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om stress te verminderen en een gevoel van rust en ontspanning te bevorderen. Het kan helpen bij het ontspannen van het zenuwstelsel en het verminderen van spanningen in het lichaam.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe Rookkwarts brokjes perfect bij jouw project of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de rust en ontspanning die de Rookkwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel de Rookkwarts brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208118
14 Items