Toermalijn roze (Rubeliet) ruw nr.05
search
  • Toermalijn roze (Rubeliet) ruw nr.05
  • Toermalijn roze (Rubeliet) ruw nr.05
  • Toermalijn roze (Rubeliet) ruw nr.05
  • Toermalijn roze (Rubeliet) ruw nr.05

Toermalijn roze (Rubeliet) ruw nr.05

€ 203,55
Inclusief belasting

Een prachtige en unieke ruwe steen van roze Toermalijn (Rubeliet), afkomstig vanuit Brazilië. Dit schitterende exemplaar weegt 864 gram en heeft afmetingen van 13,5 x 8 x 10 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Toermalijn Roze Rubeliet Ruw nr.05 kopen

Een prachtige en unieke ruwe steen van roze Toermalijn (Rubeliet), afkomstig vanuit Brazilië. Dit schitterende exemplaar weegt 864 gram en heeft afmetingen van 13,5 x 8 x 10 cm. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Roze Toermalijn (Rubeliet)

Roze Toermalijn, ook bekend als Rubeliet, is een krachtige steen die bekend staat om zijn liefdevolle en helende eigenschappen. Deze steen helpt bij het stimuleren van liefde, vreugde en emotioneel herstel. Wanneer je deze prachtige Rubeliet in je handen houdt, voel je de warmte en de liefdevolle energie die het uitstraalt.

Roze Toermalijn staat bekend om zijn vermogen om het hartchakra te activeren en te balanceren. Dit bevordert emotionele heling, compassie en zelfliefde. Rubeliet helpt je om je emoties te begrijpen en te verwerken, en moedigt je aan om liefde en positiviteit in je leven te omarmen.

Deze steen bevordert ook de emotionele stabiliteit en helpt bij het overwinnen van verdriet en angst. Het helpt je om oude emotionele wonden en blokkades los te laten, waardoor je ruimte maakt voor liefdevolle relaties en positieve veranderingen. Roze Toermalijn uit Brazilië versterkt de emotionele en spirituele balans en bevordert een gevoel van welzijn en innerlijke vrede.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer nodig. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de liefdevolle en helende energie van deze Roze Toermalijn (Rubeliet)? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de emotionele heling, liefde en balans die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Toermalijn Roze Rubeliet Ruw nr.05 uit Brazilië, 864 gram en 13,5 x 8 x 10 cm, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en transformeren.

8718561215208
1 Item